ACTIVI / CREATIVI / VIZIONARI
TOTAL ARHITECT & BIROUL DE ARHITECTURA ATTITUDE PROJECTS
  DESPRE NOI

 

Bine ati venit pe TOTAL ARHITECT

 

Site-ul www.totalarhitect.ro se adreseaza celor care doresc sa afle informatii despre domeniul larg al constructiilor, al proiectarii de arhitectura si urbanism, cat si despre sectorul ofertelor imobiliare din Romania.

Site-ul www.totalarhitect.ro este unul din proiectele web ale biroului de arhitectura si urbanism ATTITUDE PROJECTS care vine in intampinarea celor interesati de cum sa proiecteze si sa construiasca o cladire de calitate superioara.

Site-ul www.totalarhitect.ro vine in ajutorul tuturor persoanelor care doresc sa realizeze un proiect pentru executarea unei constructii noi sau pentru modernizarea unei cladiri existente.

Site-ul www.totalarhitect.ro va pune la dispozitie informatii utile despre cum se poate realiza o constructie plecand de la un proiect de arhitectura pana la realizarea concreta a cladirii.

Pe site-ul www.totalarhitect.ro puteti accesa catalogul online cu firme ce activeaza in domeniul larg al constructiilor obtinand astfel informatii utile in ceea ce priveste executia unei cladiri.

Accesand baza noastra de date cu firme care activeaza in domeniul constructiilor puteti primi sfaturi si solutii in ceea ce priveste realizarea unei cladiri incepand de la alegerea unui teren pana la finalizarea constructiei, de la executarea unui proiect pana la obtinerea autorizatiei de construire, de la amenajari interioare si exterioare pana la finalizarea completa a investitiei.

Aceste solutii vor putea fi obtinute prin colaborarea cu specialisti in domeniu: arhitecti, ingineri de structura si instalatii, antreprenori, manageri in constructii, producatori si distribuitori de materiale de constructii sau direct de la cele mai reprezentative firme din domeniul constructiilor de pe piata romaneasca.

Pe site-ul www.totalarhitect.ro puteti accesa catalogul online cu ofertele firmelor ce activeaza in domeniul larg al constructiilor cat si informatii referitoare la oferte imobiliare.

Site-ul promoveaza gratuit societatiile din domeniul constructiilor, si da in acelasi timp posibilitatea postarii unui anunt imobiliar gratuit pentru oricine are de vanzare sau de inchiriat o proprietate.

Pe acest site va puteti crea gratuit o pagina de prezentare a firmei dumneavoastra cu informatii despre serviciile prestate legate de domeniul larg al constructiilor sau va puteti crea o pagina online cu oferta dumneavoastra imobiliara.

Site-ul www.totalarhitect.ro este un proiect web care are ca scop prezentarea societatilor care activeaza in domeniul constructiilor oferind astfel o paleta larga de posibilitati din punct de vedere al proiectarii si executarii unei constructii.

In concluzie!

Site-ul www.totalarhitect.ro creaza o platforma informationala cu date legate de sectorul larg al constructilor si a ofertelor imobiliare.


Astfel toti cei interesati sa dezvolte o afacere imobiliara, sa construiasca o cladire noua sau sa modernizeze o cladire veche, vor putea accesa rubrica din cadrul site-ului AFACERI SI PUBLICITATE.

Daca reprezentati o societate de constructii, un producator sau un distribuitor de materiale de constructii, atunci promovati-va gratuit afacerea postand un ANUNT PRIVILEGIAT sau STANDARD pe directorul www.totalarhitect.ro!

Castigati client noi prin prezentarea societatii dvs. pe directorul www.totalarhitect.ro!
 

Prezentarea online gratuita-Catalog online firme de constructii AFACERI SI PUBLICITATE

 

 

ANUNT PRIVILEGIAT

Avantajele listarii in directorul www.totalarhitect.ro a societatii dvs.:

 1. Promovarea web gratuita a societatii dvs
 2. Optimizarea anuntului dvs.
 3. Verificarea anuntului adaugat de dvs.
 4. Puteti lista maxim 6 imagini descriptive cu societatea dvs.
 5. Descrierea completa a serviciilor si a ofertelor societatii.
 6. Putem crea prezentarea personalizata a societatii dvs.
 7. Afisarea web site-ului societatii si a datelor de contact.
 8. In cadrul catalogului online de firme, societatea dvs va fi evidentiata intr-un mod deosebit.
 9. Postarea societatii dvs. cu ANUNT GRATUIT PRIVILEGIAT implica postarea link-ului www.totalarhitect.ro in cadrul site-ului dvs.

Avantajele schimbului de linkuri:

 1. Linkul dumneavoastra NU va contine atributul nofollow. Prin urmare vom favoriza cresterea traficului si ratingului site-ului dumneavoastra.
 2. Anuntul dumneavoastra va avea un design unic ce va duce la cresterea numarului de clienti.
 3. Veti putea adauga o descriere referitoare la ofertele si produsele dumneavoastra.
 4. Anuntul dumneavoastra va avea prioritate si va fi publicat in cel mai scurt timp.

Promovati-va gratuit serviciile societatii dvs. completand formularul de inregistrare online folosind butonul ADAUGA FIRMA din cadrul rubricii AFACERI SI PUBLICITATE.

Prezentarea completa a societatii dvs. va fi postata gratuit pe directorul www.totalarhitect.ro in max. 48 de ore de la lansarea comenzii exceptand weekendul si sarbatorile legale.


ANUNT STANDARD

Avantajele listarii in directorul www.totalarhitect.ro a societatii dvs.:

 1. Promovarea web gratuita a societatii dvs.
 2. Optimizarea anuntului dvs.
 3. Verificarea anuntului adaugat de dvs.
 4. Puteti lista maxim 3 imagini descriptive cu societatea dvs.
 5. Descrierea pe scurt a serviciilor si a ofertelor societatii.
 6. Cream prezentarea in baza informatiilor existente de pe site-ul dvs. sau folosind alte materiale pe care ni le puneti la dispozitie.
 7. Afisarea web site-ului societatii si a datelor de contact.

Promovati-va gratuit serviciile societatii dvs. completand formularul de inregistrare online folosind butonul ADAUGA FIRMA din cadrul rubricii AFACERI SI PUBLICITATE.

Prezentarea pe scurt a societatii dvs. va fi postata gratuit pe directorul www.totalarhitect.ro in max. 48 de ore de la lansarea comenzii exceptand weekendul si sarbatorile legale.


 

Prezentarea online gratuita - Catalog online -  OFERTE IMOBILIARE

 


Daca reprezentati o persoana fizica sau juridica care doreste sa-si prezinte oferta imobiliara, postati-va gratuit anuntul imobiliar pe directorul www.totalarhitect.ro!

Analizand ofertele imobiliare prezentate pe www.totalarhitect.ro puteti achizitiona un tren direct de la proprietar si in acelasi timp puteti consulta specialistii nostrii pentru a proiecta si a construi optim pe terenul achizitionat.

Dumneavoastra utilizatorul site-ului www.totalarhitect.ro puteti primi la un loc informatii utile privind diverse oferte imobiliare, cat si informatii legate de proiectarea si executia unei cladiri. Analizand ofertele imobiliare prezentate pe site puteti achizitiona un tren direct de la proprietar si in acelasi timp puteti consulta specialistii nostri pentru a proiecta si a construi optim pe terenul achizitionat.
 


ANUNT GRATUIT IMOBILIAR

Avantajele listarii in directorul www.totalarhitect.ro a unei oferte imobiliare:

 1. Promovarea web gratuita a ofertei dvs. imobiliare.
 2. Optimizarea anuntului dvs.
 3. Verificarea anuntului adaugat de dvs.
 4. Puteti lista 3-6 imagini descriptive cu imobilul pe care doriti sa-l vindeti sau sa-l inchiriati.
 5. Descrierea completa a imobilului.
 6. Afisarea datelor de contact.

Completati formularul de inregistrare online folosind butonul ADAUGA ANUNT imobiliar din cadrul rubricii OFERTE IMOBILIARE.

Prezentarea completa a anuntului dvs. va fi postata gratuit pe directorul www.totalarhitect.ro in max. 48 de ore de la lansarea comenzii exceptand weekendul si sarbatorile legale.
 

TOTAL ARHITECT & ATTITUDE PROJECTS

 

 

Site-ul www.totalarhitect.ro este unul din proiectele web ale biroului de arhitectura ATTITUDE PROJECTS care vine in intampinarea tuturor celor interesati de cum sa proiecteze si sa construiasca o cladire de o calitate superioara.


Biroul de arhitectura ATTITUDE PROJECTS a fost conceput pentru a oferi servicii de proiectare de valoare clientilor sai.

Biroul de arhitectura ATTITUDE PROJECTS va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii de proiectare atat pentru persoane private cat si pentru persoane juridice.

Dezvoltarea continua a biroului nostru are la baza o atitudine bine determinata in ceea ce priveste activitatea de concept, proiectare si consiliere pana la obtinerea unui rezultat maxim.
 

mai multe despre biroul de arhitectura ATTITUDE PROJECTS...

 

Biroul de arhitectura ATTITUDE PROJECTS si partenerii sai asigura servicii de proiectare pentru urmatoarele specialitati:


PROIECTE DE ARHITECTURA: elaborarea unei solutii de arhitectura coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea lucrarilor de constructii.

PROIECTE DE REZISTENTA: elaborare proiect structura de rezistenta, dimensionare infrastructura si suprastructura unei constructii.

PROIECTE DE INSTALATII: elaborare planuri proiect instalatii, solutii pentru instalatiile interioare aferente constructiei: instalatii termice, instalatii climatizare, ventilare, instalatii sanitare, canalizare, pluviale, instalatii electrice.

STUDII SI SERVICII CONEXE PROIECTARII: studii geotehnice, studii topografice, studii de insorire, calcul coeficient termic • obtinerea de avize si acorduri, certificate de urbanism si autorizatii de construire

MANAGEMENT DE PROIECT IN CONSTRUCTII: servicii consultanta tehnica, consultarea si consilierea investitorului asupra solutiilor din proiect, respectarea legislatiei in constructii, intocmire proiect pentru autorizatia de construire, acordare consultanta privind executia unei cladiri, materiale necesare, mobilierul, dotari, amenajari interioare si amenajari exterioare, evaluare cost estimativ conform proiectului pentru investitie, asistarea investitorului la fazele de receptie pe parcursul executarii constructiei, urmarirea calitatii constructiei prin corelarea cu fazele de proiectare.

PROIECTE SI DOCUMENTATII DE URBANISM

Biroul de arhitectura si urbanism ATTITUDE PROJECTS executa documentatii de urbanism PUD sau PUZ la cele mai bune preturi asigurand proiectarea optima a terenului.

CONSILIERE IMOBILIARA

Biroul de arhitectura ATTITUDE PROJECTS va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti sti exact ce, cum si cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect.

 

 

Alte site-uri realizate de catre biroul de arhitectura ATTITUDE PROJECTS...

 

www.proiectcasata.ro

 

 

Site-uri partenere cu biroul de arhitectura ATTITUDE PROJECTS...

 

Ne gasiti si pe Afacerist.ro aici: ATTITUDE PROJECTS

 

 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - AFACERI SI PUBLICITATE
  CATALOG ONLINE - FIRME DE CONSTRUCTII
  total arhitect | firme constructii
  FIRME: LUCRARI DE CONSRUCTII: BETON, METAL, ZIDARII, LEMN
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - AFACERI SI PUBLICITATE
  CATALOG ONLINE - FIRME DE CONSTRUCTII
  total arhitect | firme constructii
  PRODUCATORI SI DISTRIBUITORI DE MATERIALE DE CONSTRUCTII
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - OFERTE IMOBILIARE
  CATALOG ONLINE - OFERET IMOBILIARE - INCHIRIERI & VANZARI
  total arhitect | firme constructii
  ADAUGA GRATUIT UN AUNT IMOBILIAR CU OFERTA TA
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - AFACERI SI PUBLICITATE
  PRODUCATORI SI DISTRIBUITORI DE MATERIALE DE CONSTRUCTII
  total arhitect | firme constructii Expert Design Group
  EXPERT DESIGN GROUP: ROLE DE EXTERIOR, JALUZELE, COPERTINE
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - AFACERI SI PUBLICITATE
  PRODUCATORI SI DISTRIBUITORI DE MATERIALE DE CONSTRUCTII
  total arhitect | firme constructii Linea Casa
  LINEA CASA: TEXTILE, PERDELE, DRAPERII, STOLURI, JALUZELE
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - OFERTE IMOBILIARE
  CATALOG ONLINE - OFERET IMOBILIARE - INCHIRIERI & VANZARI
  total arhitect | oferte imobiliare
  OFERTA INCHIRIERE: SPATIU COMERCIAL - SECTOR 2 - BUCURESTI
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - OFERTE IMOBILIARE
  CATALOG ONLINE - OFERET IMOBILIARE - INCHIRIERI & VANZARI
  total arhitect | oferte imobiliare
  OFERTA INCHIRIERE: VILA LUX-PIPERA-BANEASA REZIDENTIAL PARK
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - OFERTE IMOBILIARE
  CATALOG ONLINE - OFERET IMOBILIARE - INCHIRIERI & VANZARI
  total arhitect | oferte imobiliare
  OFERTA VANZARE: TEREN LA LAC INTRAVILAN-MOARA DOMNEASCA
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - OFERTE IMOBILIARE
  CATALOG ONLINE - OFERET IMOBILIARE - INCHIRIERI & VANZARI
  total arhitect | oferte imobiliare
  OFERTA INCHIRIERE: SPATIU COMERCIAL - SECTOR 2 - BUCURESTI
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - AFACERI SI PUBLICIATE
  FIRME DE CONSTRUCTII - AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE
  total arhitect | oferte imobiliare
  ISUM PARTNERS: PLAFOANE SI MEMBRANE EXTENSIBILE
 • VIZITATI CATALOGUL ONLINE - AFACERI SI PUBLICIATE
  FIRME DE CONSTRUCTII - AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE
  total arhitect | oferte imobiliare
  MEIR CONSULTING: TURBINE EOLIENE, PANOURI FOTOVOLTAICE, PANOURI RADIANTE IN INFRAROSU